Sam Dada, Martin Hedvåg, Linus Strömgren
Johan Brorsson, Billy Svenske
Avb: Johannes Eliasson, Herman Schmidt, Hjalmar Carlsson

Torpa oväntat nollade i Torsås.
Det blev en riktigt tung eftermiddag när vi fick vända hem med noll poäng i matchen på Tornevallen. Ett kämpastarkt hemmalag krigade ner oss och vinner rättvist. Förutsättningarna var inte de bästa när fyra man kastade in handduken på matchdagen. Skador och sjukdomar gjorde att inte Andy, Hannes Mattias och William kom till spel. När dessutom Axel och Oliver saknades var laget hårt brandskattat. En orsak men övriga borde gjort en bättre match.
Vårens stabila defensiv saknades och vi bjuder på flera av målen. Efter stort bollinnehav släppte vi till mål i hemmalagets första anfall i 7:e minuten. På ett misslyckat hemspel kom en hemmaspelare i mellan och kunde enkelt rulla in 1-0. En usel start men Torpa fortsatte att trycka på och i 11:e minuten var Martin fri men mv räddade. Nu föll ändå kvitteringen tre minuter senare. Långt inspel av Linus från vänstersidan, Martin löper sig fri och kan med en vacker nick överlista målvakten. Vi fortsätter att trycka på och skapar en hel del. Linus frestade med par bra skott och Johan Brorsson hade två fina chanser med bollarna satt utanför målramen. Hemmalaget hade inte mycket till spel med skapade ändå en hörna i 42:a minuten. Dåligt försvarsspel och på en retur satt 2-1. Knappast rättvist men vi var slarviga i bägge straffområden. 45 minuter kvar och mycket tid att vända matchen.
Inledning av andra var den första lik, vi trycker på, Torsås backar hem och satsar på kontringar. I 52:a minuten tappar vi bollen på mitten, snabb omställning och skottet från högerkanten går ribba in. Blytungt och matchen började glida oss ur händerna. Vi har en dålig period och släpper även in 4-1 i 57:e minuten. Åter dåligt hem jobb och backlinjen blir överspelad. Hemmalaget var nöjda och spelade på sin ledning. Vi hade stort bollinnehav men körde oftast fast vid strafflinjen. Tiden gick, vi försökte men var lite uddlösa. Visserligen hade Joel ett stolpskott i 76:e och Sam ett skott i underribban i 88:e men någon reducering fick vi inte till. Även Johan Palm hade ett stolpskott i 90:e men bollen ville inte in. Hemmalaget kämpade frenetiskt och trots att man inte hade mer än äran att spela för var man heltaggade. Vi kommer inte alls upp i nivå och då blir det inga poäng. Många trodde på tre givna poäng om man ser till tabellen men så enkelt är det inte. Vi är alldeles för ojämna i vår prestation och kan bara bryta ihop och komma igen. Toppen är synnerligen jämn och chans till revansch får vi redan på tisdag när vi gästar Rydaholm. Vinst och vi är åter i topp! Förlusten svider men det är bara att studsa tillbaka.